Karbantartásmentes filter-technológia

A CROSSVAC által készített HEPA szűrők teljesen karbantartásmentesek. Az innovatív szűrő technológia nanotechnológián alapul, melynek segítségével a filter felületét teflonnal kezelik, így a por egyáltalán nem tapad meg a felületén, mégis 99,97%-os hatékonysággal szűr. A CROSSVAC HEPA szűrőit úgy tervezték, hogy azokat a gép élettartama alatt ne kelljen kicserélni.*

Anti-allergén porzsák

Az anti-allergén porzsák minden CROSSVAC központi egységbe beszerelhető opcionálisan, mint extra szűrési pont. A porzsák több réteg kiváló minőségű, nagy szakítószilárdságú, antibakteriális szövetanyagból készült

Nagyobb teljesítmény

A CROSSVAC központi porszívó egységekbe szerelt motorok jóval nagyobb teljesítményűek, mint a hagyományos, normál porszívóké. A jelentős különbség többek közt abból ered, hogy a CROSSVAC motorjai jóval nagyobb turbinalapáttal rendelkeznek, melyek átlagosan 20,000 fordulat per perces sebességgel forognak.

Kevesebb zaj

A zajszennyezés a mai modern világban nem hagyható figyelmen kívül. A hagyományos porszívók jellegzetes magas és zavaró hangja mindenki számára ismert. A CROSSVAC központi porszívó egységekre ez nem jellemző. A hagyományos porszívókhoz képest alacsonyabb működési fordulatszám miatt a gép motorjának hangja alacsonyabb, ráadásul kedvezőbb az energia felhasználása.

Mivel a központi egység - ellentétben a normál porszívókkal - nem abban a helységben működik, ahol a takarítás történik, így gyakorlatilag csak a levegő áramlás hangja hallható, a motor, illetve a gép hangja egyáltalán nem.

Minden CROSSVAC motor rendelkezik beépített AVS rendszerrel ( Anit-Vibration System), mely megakadályozza a zavaró rezgések kialakulását, így működés közben "kellemesebb" a központi egység hangja.

CROSSVAC Központi porszívóval nyugodtan porszívózhat anélkül, hogy megzavarná családja, házi kedvence vagy akár a szomszédok nyugalmát.

Tisztább levegő

Átlagosan naponta 1 kg ételt és 2-3 liter ivóvizet fogyasztunk el, levegőből viszont hozzávetőlegesen 12 000 litert. Ezért sem mindegy, hogy milyen minőségű levegőt lélegzünk be, mert az hatással van az egészségünkre. A dohányzás után a hagyományos porszívók jelentik a legnagyobb légszennyezést a saját otthonunkban.

A hagyományos porszívók a beszított levegőt tisztítás után visszajuttatják a lakótérbe, ezáltal a levegő megtelik finom porral - amit a szűrők nem képesek megfogni -. Ezért fordulhat elő, hogy porszívózás után néhány órával már megjelenik a por a bútorokon.

Központi porszívó esetén ez nem történik meg, mivel a központi egység eleve egy kevésbé frekventált helységében van elhelyezve, pl.: garázsban, kazánházban, gépészeti helységben, másrészt a szűrt levegőt alapesetben a házon kívülre fújja a rendszer.

* Gyártó által megadott érték, átlagos igénybevétel esetén értendő. Ettől eltérő használat mellett 3-5 évenkénti szűrőcsere javasolt.

Crossvac 5 év garancia

A CROSSVAC központi egységek Kanadában, egy modern, lézervezérlésű üzemben készülnek. Minden készülék már a gyártási folyamat során átesik egy több lépcsős, szigorú minőség-ellenőrzésen, mely során megkapja a CE plakettet és az egyedi szériaszámát. Mielőtt szállítás biztos dobozba kerülne, minden központi egység átesik egy extra, gyári teljes teszten, mely során megbizonyosodnak arról, hogy az adott gép minden funkciója tökéletesen működik.

 

A meghibásodási aránya a CROSSVAC központi egységeknek messze az ipari átlag alatt van. Mindezek ellenére merész lenne azt állítani, hogy CROSSVAC termékek tökéletesek. Éppen ezért védjük ügyfeleinket 2 év - vagy 200 üzemóra - garanciával.

A kezdetek

A CROSSVAC történelme 2004-ig nyúlik vissza, Az alapító Gerhard Haidner hosszas kutatás és igényfelmérés után döntött úgy, hogy saját márkát hoz létre. Mivel korábban már több, mint 6 évet töltött Kanadában, így kiválóan ismerte a kontinensre jellemző gyártási modellt, ezért is döntött úgy, hogy saját márkája esetén is a "Made in Canada" irányelvet fogja követni. A CROSSVAC gépeket Quebec-ben gyártják, egy modern lézervezérlésű üzemben. Köszönhetően a több, mint 50 éves kereskedelmi és gyártási tapasztalatnak az alkatrész és központi egység ellátás folyamatos és kompromisszum mentes.

Napjainkban

Manapság a CROSSVAC központi egységek Európa számos országában megvásárolhatóak. Többek közt Ausztriában, Németországban, Svájcban, Olaszországban, Franciaországban, Romániában, Horvátországban, Csehországban, Szlovákiában, Ukrajnában és Magyarországon is.